فروشگاه اینترنتی قصاب

فروشگاه اینترنتی قصاب

فروشگاه اینترنتی قصاب

فروشگاه اینترنتی قصاب

فروشگاه اینترنتی قصاب

۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

گیاه مارچوبه چیست در طب سنتی

يكشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۰۵:۱۶ ق.ظ

نام دیگر و خواص درمانی و دارویی گیاه مارچوبه چیست در طب سنتی

نام دیگر و خواص درمانی و دارویی گیاه مارچوبه چیست در طب سنتی در سایت جسارت

مارچوبه چیست ,مارچوبه چیست,گیاه مارچوبه چیست,خواص مارچوبه چیست,معنی مارچوبه چیست,نام دیگر مارچوبه چیست,خواص درمانی مارچوبه,خواص درمانی مارچوبه,خواص دارویی مارچوبه,خواص درمانی گیاه مارچوبه,خاصیت دارویی مارچوبه,خاصیت درمانی مارچوبه,خواص دارویی مارچوبه,خواص دارویی گیاه مارچوبه,مارچوبه در طب سنتی,مارچوبه طب سنتی,خواص مارچوبه در طب سنتی

نام دیگر و خواص درمانی و دارویی گیاه مارچوبه چیست در طب سنتی

مارچوبه چیست , گیاه مارچوبه چیست , خواص مارچوبه چیست , معنی مارچوبه چیست

در این مطلب از سایت جسارت به نام دیگر و خواص درمانی و دارویی گیاه مارچوبه چیست در طب سنتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

مارچوبه گیاهی گلدار است که بومی بیشتر مناطق اروپا، آفریقای شمالی و غرب آسیا است. مارچوبه گیاهی علفی چندساله و دوپایه از راسته مارچوبه، تیرهٔ مارچوبگان و سردهٔ مارچوبه است. گل‌های بسیار کوچک آن در روی پایه‌های نر و ماده قرار دارند. گل‌های آن دارای ۶ کاسبرگ و ۶ گلبرگ و ۶ پرچم و یک مادگی سه برچه‌ای است گل‌های نر به رنگ زرد مایل به سبز بوده، کاملاً از گل‌های ماده که معمولاً به رنگ قرمز در می‌آیند قابل تشخیص می‌باشند. معمولاً برداشت مارچوبه از سال سوم، یعنی دو سال بعد از انتقال تاج آن به محل اصلی آغاز می‌شود .

مارچوبه چیست

مارچوبه گیاهی است علفی و چند ساله که ارتفاع آن تا چند متر می رسد و دارای شاخه های نسبتا چوبی و صاف می باشد . مارچوبه بصورت وحشی در اکثر نقاط دنیا می روید برگهای آن فلسی شکل بوده که از کنار آنها شاخه هایی باریک و دراز و سبز رنگ بصورت دسته های ۳ تا ۸ تائی خارج می شود . بعلت زیبا بودن این گیاه را بصورت تزئینی در باغچه ها می کارند مار چوبه را در اوائل پائیز می چینند . این گیاه از قدیم الایام مورد استفاده بشر بوده است و حتی در اهرام ثلاثه مصر نقاشی هایی وجود دارد که مارچوبه را نشان می دهد . مارچوبه را می توان بصورت مختلف مصرف کرد .

محل کاشت آن در ایران، خوی، تبریز، نواحی مختلف البرز، قصر قجر، جلفای اصفهان، اراک، کرمانشاه، جنوب ایران، و مهارلو در شیراز . همچنین در روستای رز از توابع شهرستان ماهنشان استان زنجان بصورت خودرو رشد میکند. این گیاه به‌عنوان یک سبزی خوراکی به صورت خام یا پخته استفاده می‌شود.کاشت این گیاه در شهرستان دزفول رواج پیدا کرده است

گیاه مارچوبه چیست

باید مارچوبه را با کمی آب و حرارات کم در ظرف های ضد زنگ پخت و تقریبا نیمه خام آنرا برداشت . آب مارچوبه را دور نریزید و از آن برای سوپ استفاده کنید زیرا دارای ویتامین و املاح می باشد . وقتیکه مارچوبه می خرید دقت کنید تازه باشد . شاخه های مارچوبه تازه راست و نرم بوده و نوک آن نباید باز شده باشد و اگر فلسهای نوک آن باز باشد نشانه این است که گیاه مدت زیادی مانده و کهنه شده است . ترکیبات شیمیایی: مارچوبه دارای آسپاراژین ف کونی فرین ، اینوزیت ، تانن ، اسدی گالیک ، آسپاراگوز ، و اسید سوکسی نیک می باشد دانه آن دارای ۱۵ درصد مواد روغنی می باشد این روغن زرد مایل به قرمز است .

برخی افراد بعد از مصرف مارچوبه، بوی بدی در ادرارشان ایجاد می‌شود. مواد حاصل از تجزیه مارچوبه در بدن که مرتبط با ایجاد بوی بد در ادرار می‌شوند، عبارت‌اند از: متان اتیول، کربن دی سولفید، بوترولاکتون، ترکیبات متعدد سولفوری دیگر و … بدن برخی افراد به دلیل اختلالات خفیف ژنتیکی در فرآیند تجزیه و متابولیزه کردن مواد شیمیایی موجود در مارچوبه، مواد بوداری را ایجاد می‌کند. این افراد باید با وجود اثرات فوق‌العاده این گیاه، به دلیل این اختلال ژنتیکی مارچوبه را از رژیم غذایی خود حذف نمایند.

خواص مارچوبه چیست

خواص داروئی : از نظرطب قدیم ایران مارچوبه گرم و خشک است بنابراین آنهایی که سرد مزاج هستند باید آنرا با عسل بخورند و آنهایی که گرم مزاج هستند باید آنرا با سرکه بخورند . مارچوبه گیاهی است ادرار آور و دارای خواص زیادی است ۱)خوردن آن دید چشم را تقویت می کند ۲)برای تقویت نیروی جنسی مفید است ۳)ضعف مثانه را برطرف می کند ۴)برای تقویت قلب مفید است ۵)ملین است و یبوست را برطرف می کند ۶)تب بر است ۷)مارچوبه بعلت داشتن کلروفیل خونساز است و کسانیکه کم خون هستند باید از آن استفاده کنند . ۸) مارچوبه به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک می کند

نام دیگر و خواص درمانی و دارویی گیاه مارچوبه چیست در طب سنتی

مارچوبه چیست , گیاه مارچوبه چیست , خواص مارچوبه چیست , معنی مارچوبه چیست

مواد غذایی پروبیوتیک که بیشتر در منابع غذایی گیاهی یافت می‌شوند، در دستگاه گوارش تجزیه نمی‌شوند و غذای مورد نیاز برای باکتری‌های روده مانند بیفیدوباکتر و لاکتوباسیلوس را فراهم می‌آورند. این باکتری‌ها که از باکتری‌های پروبیوتیک می‌باشند تجزیه مواد در دستگاه گوارش را تسهیل می‌کنند و احتمال ابتلا به بسیاری از بیماری‌های روده‌ای مانند سرطان روده، بیماری‌های التهابی روده، آلرژی و… را می‌کاهند. یکی از پروبیوتیک‌های بسیار مهم اینولین می‌باشد که از پلی‌فروکتان‌ها است؛ و مارچوبه یکی از منابع اصلی اینولین می‌باشد.

معنی مارچوبه چیست

طرز استفاده : برای نگاهدری مارچوبه آنرا در پارچه های مرطوب ببندید و در یخچال قرار دهید زیرا گرما و خشکی آنرا از بین میبرد مارچوبه را نیز می توان در سالاد ریخت و یا از آن سوپ تهیه کرد . مورد دیگر استفاده از مارچوبه غیر از پختن آن بصورت دم کرده آن است . دم کرده مارچوبه را به این صورت تهیه کنید : چند شاخه مارچوبه را در داخل یک لیتر آبجوش بریزید و مقدری هم رازیانه و جعفری به آن اضافه کنید و بگذارید مدت پنج دقیقه دم بکشد . از این دم کرده بمقدر دو تا سه فنجان در روز برای تسکین و آرامش قلب استفاده کنید . مضرات : مارچوبه را نباید آنهایی که مبتلا به ورم مجاری ادرار هستند و یا اشخاص عصبی مصرف کنند . مارچوبه همچنین برای مبتلایان به رماتیسم و سنگ کلیه خوب نیست .

مارچوبه چیست

  • عظیم جزیده

طرز تهیه چای زردچوبه و کبد چرب و سم زدایی کبد با گیاهان دارویی

یکی از بیماریهایی که امروزه بسیار فراگیر شده و درصد زیادی از جامعه را گرفتار خود کرده کبد چرب است.کبد چرب که بیشتر در افراد چاق دیده می شود راههای درمان و پیشگیری زیادی دارد.در ابن مطلب از سایت جسارت به رابطه بین زردچوبه و کبد چرب می پردازیم. زردچوبه ادویه ای مفید است که قبلا در همین سایت به خواص آن برای انواع سرطان اشاره کردیم.طرز تهیه چای زردچوبه برای کبد چرب و سم زدایی

زردچوبه و کبد چرب , زردچوبه برای کبد چرب مفید است , خواص زردچوبه برای کبد چرب , فواید زردچوبه برای کبد چرب

در این مطلب از سایت جسارت به طرز تهیه چای زردچوبه برای کبد چرب و سم زدایی کبد با گیاهان دارویی می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

طرز تهیه چای زردچوبه ای بسیار آسان است . دو فنجان آب ساده را بجوشانید. پس از جوش آمدن نیم قاشق چای خوری زردچوبه به آن اضافه کنید و اجازه دهید مدت ده دقیقه دم بکشد تا خواص زرد چوبه از آن خارج شود.در نهایت زنجبیل یا عسل به چای گیاهی بیافزایید. اگر مایلید چای زردجوبه ای شیرین بنوشید کمی شکر به آن اضافه کنید.

زردچوبه و کبد چرب

مطالعات محققان دانشکده پزشکی هاروارد نشان می‌دهد که چای زردچوبه بهترین ماده غذایی برای سم‌زدایی از کبد است. به دلیل مواد شیمیایی و آفت‌کش‌ها در مواد غذایی و محیط زیست، کبد به مرور زمان غرق در مسمومیت می‌شود. مسمومیت کبد معمولا با سر درد، سوء هاضمه، نفخ شکم، افزایش وزن، لکه‌های کبدی، سوزش سر دل و مشکلات کیسه صفرا همراه است. مطالعات نشان می‌دهد که چای زردچوبه، یکی از مهمترین روش‌های سم‌زدایی از کبد است. این ماده، کیسه صفرا را تحریک می‌کند و سبب تولید صفرا می‌شود. کبد از مایع صفرا برای سم‌زدایی استفاده می‌کند. زردچوبه گیاهی از خانواده زنجبیل است و در برخی از کشورها مانند هند، بیشترین کاربرد را دارد. رنگ زرد زردچوبه به دلیل ماده‌ای به نام کورکومین است که سبب تحریک صفرا می‌شود. معمولاً برای تهیه چای زردچوبه از زردچوبه تازه، زنجبیل تازه، فلفل سیاه، دارچین، شیر نارگیل و عسل استفاده می‌شود که هر یک خواص فوق‌العاده‌ای دارند.

زردچوبه و کبد چرب , زردچوبه برای کبد چرب مفید است , خواص زردچوبه برای کبد چرب , فواید زردچوبه برای کبد چرب

پاکسازی کبد یعنی قرار گرفتن در مسیر مخالف بیماری ها و موافق سلامتی و شادابی. جدی بگیرید، این جملات شعار و یا جملات تبلیغاتی نیستند بلکه حقایقی هستند که باید به شدت در دنیای امروز که مواد غذایی حامل مواد شیمیایی هستند از آنها استفاده کرد. برای درمان بیماریهای کبدی و پوستی :سه استکان عرق کاسنی، سه استکان عرق شاه تره مخلوط شود. صبح و ظهر و شب قبل از غذا در هر وعده یک استکان میل شود.

زردچوبه برای کبد چرب مفید است

زردچوبه تازه: دارای خواص ضد التهابی قوی است و می‌تواند به درمان اختلالات گوارشی، رفع تهوع و گاز روده کمک کند. زنجبیل تازه: به همراه زردچوبه، بهترین ترکیب برای کمک به التیام درد مفاصل و درمان مشکلات تنفسی است. فلفل سیاه، غنی از ویتامین C است و خواص ضد سرطانی دارد، به علاوه سبب کاهش وزن می‌شود. دارچین، دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهاب است. شیرنارگیل، چربی سالم موجود در شیر نارگیل به جذب زردچوبه کمک می‌کند. عسل، سرشار از انواع آنزیم، ویتامین و مواد معدنی است. کاهش کلسترول خون، افزایش ایمنی بدن، بهبود گردش خون، روشن شدن رنگ پوست، پیشگیری از ایجاد لخته در اندام‌های داخلی بدن و تصفیه خون، از دیگر فواید چای زردچوبه هستند. کبد یکی از اندام‌های بزرگ سمت راست شکم است که حدود 1.36 کیلوگرم وزن دارد. مهمترین وظیفه کبد، فیلتر کردن خونی است که از دستگاه گوارش وارد کبد می‌شود و قرار است در سراسر بدن جریان یابد. تمام مواد سمی و مضر خون در کبد جدا می‌شوند. کبد با تولید صفرا، چربی غذا را تجزیه کرده و آن را تبدیل به انرژی می‌کند. ذخیره قند بدن نیز به عهده کبد است.

زردچوبه و کبد چرب , زردچوبه برای کبد چرب مفید است , خواص زردچوبه برای کبد چرب , فواید زردچوبه برای کبد چرب

آرتیشو یا همان کنگر فرنگی باعث تحریک ترشح صفرا می شود و به این ترتیب به دفع توکسین ها یا همان سموم انباشته شده در کبد کمک می کند.ماده موثره موجود در آرتیشو مانع انباشته شدن چربی در سلول های کبدی می شود.عصاره این گیاه، ذخایر چربی در کبد و سایر بافت ها را کاهش می دهد و با مهار آنزیم هیدروکسی متیل گلوتاریل، کوآنزیم A و ردوکتاز سبب کاهش کلسترول در بدن می شود.این گیاه به شکل دمنوش و در مدت 45 روز باید استفاده شود تا از این طریق بتواند آنزیم های کبدی را تنظیم کند.

خواص زردچوبه برای کبد چرب

حقایقی در مورد کبد: کبد بزرگترین ارگان داخلی بدن است. بیش از 500 عملکرد حیاتی بدن، از جمله مبارزه با انواع ویروس و عفونت به عهده کبد است. کبد با تولید پروتئین و هورمون در سراسر بدن، نقش مهمی را در حفظ سطح نرمال قند خون ایفا می‌کند. کبد تنها عضوی است که می‌تواند خود را بازسازی (ترمیم) کند؛ به همین دلیل است که افراد می‌توانند بخشی از کبد خود را اهدا کنند. کبد حدود 10 درصد از جریان خون را مصرف می‌کند و در هر دقیقه حدود دو لیتر خون پمپاژ می‌کند . متاسفانه بیماری‌های کبدی با هیچ علامت ظاهری همراه نیستند و بیمار زمانی از آن مطلع می‌شود که کار از کار گذاشته است. سرطان کبد، نارسایی کبد، سیروز، هپاتیت و هموکروماتوز شایع‌ترین مشکلات کبد هستند. انواع سبزیجات، گریپ فروت، گردو، لیمو، آووکادو، چای سبز، سیر، چغندر، سبزیجات با برگ‌های سبز پررنگ و زردچوبه مهمترین غذاهایی هستند که کبد را سالم نگه می‌دارند. در ادامه نتایج این تحقیقات آمده است که استفاده از غذاهای آماده و حاضری، الکل و سیگار، روغن و غذاهای سرخ کرده و عدم تحرک، مهمترین دلایل آسیب به کبد هستند.

مطالعات محققان دانشکده پزشکی هاروارد نشان می‌دهد که چای زردچوبه بهترین ماده غذایی برای سم‌زدایی از کبد است.

زردچوبه و کبد چرب

  • عظیم جزیده

جوانه گندم

جمعه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۳۰ ق.ظ

خواص جوانه گندم برای پوست صورت و طرز تهیه جوانه گندم

در این مطلب از سایت جسارت به خواص جوانه گندم برای پوست صورت و طرز تهیه جوانه گندم می پردازیم

خواص جوانه گندم

بهتر است بدانید که جوانه گندم جزء آن دسته از مواد غذایی است که متاسفانه خانواده‌ها به میزان کافی از آن استفاده نمی‌کنند. این درحالی است که جوانه گندم سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی ضروری برای بدن مانند ویتامین A  می باشد و مصرف آن برای خانواده ها ضروری است .شاید برایتان جالب باشد که جلوگیری از سرطان با مصرف ویتامین b17 که بیشتر در مغز زردآلو و هلو و وانه گندم هست امکان پذیر است

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

جوانه ی گندم در درمان مشکلات پوستی تأثیر بسیار دارد. توصیه می شود که تا پایان درمان از مصرف روزانه جوانه گندم در غذا و سالاد و از نوع خشک آن به صورت ماسک استفاده کنید.

جوانه گندم در بارداری

در واقع ویتامین A موجود در این جوانه سبب افزایش قوه بینایی، سرعت رشد کودکان، شادابی پوست و سلامت ریه و گلو می گردد.از سوی دیگر مصرف جوانه ی گندم خستگی مفرط، ضعف و بی حالی را کم می کند. ویتامین B1 موجود در این جوانه نیز، برای تعادل سیستم عصبی ضرورت دارد.بهتر است بدانید  جوانه گندم در رفع بی‌خوابی، بروز یائسگی زودرس، اختلالات قلبی و دیابت هم می‌تواند مفید و مؤثر باشد.بنا بر توصیه متخصصان، کسانی که از سوء تغذیه رنج می‌برند یا منع استفاده از سبزی‌ها را دارند، می‌توانند با تهیه جوانه گندم و مصرف مداوم آن، از کمبود ویتامین‌ها و املاح معدنی طبیعی بدن جلوگیری نمایند.

نحوه استفاده از جوانه گندم

در واقع جوانه گندم هم مصرف خوراکی دارد و هم از ماسک آن استفاده می شود.

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

جوانه ی گندم سرشار از ویتامین E است که برای اختلالات قاعدگی و ضعف تخمک گذاری زنان مفید است و می توان برای دریافت ویتامین ها و مواد معدنی مفید برای بدن جوانه گندم را در رژیم غذایی افراد گنجانده شود.

جوانه گندم و ویتامین b17

بهتر است بدانید که پودر جوانه ی گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B است.ویتامین E امروزه به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود . سلنیوم و منیزیوم موجود در جوانه گندم، در پیشگیری از مبتلا شدن به انواع سرطان موثر شناخته شده می باشد.به اعتقاد برخی از متخصصان پوست و مو ، جوانه گندم در درمان ریزش مو ، رفع شوره سر و انواع جوش صورت و ناراحتی های پوستی موثر امی باشد..به عقیده  بعضی از متخصصان پوست ، مو و زیبایی، جوانه گندم در درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی موثر است و برای این منظور می توانید از ماسک جوانه گندم استفاده نمائید که سبب شادی و طراوت و روشنی پوست می شود. به این صورت که پودر جوانه گندم را با ماست تازه خمیر کرده و به مدت ۱۵_۲۰ دقیقه روی پوست صورت بگذارید.واقعیت این است که کسانی که از یبوست، خستگی و بی حالی، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می برند، باید از این ماده غذایی کمک بگیرند.در واقع جوانه ها مواد غذایی هستند که با روند طبیعی رشد و تولیدشان، در گروه سبزی ها، آن هم با ارزش غذایی بالا از نظر ویتامین ها و املاح به شمار می روند.

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

گندم جوانه زده به مقدار زیادی دارای فیبر و آب است که باعث دفع کامل مدفوع شده، همچنین مانع از سرطان روده می شوند. مصرف آن یکی از بهترین روش ها برای حفظ سلامت بدن است.

طرز تهیه جوانه گندم

بهتر است بدانید در سنین مختلف، مردان بین ۱۰ تا ۳۰ درصد بیشتر از زنان به پروتئین و ویتامین های ب۶ ، ب۱۲ ، آ و اسید فولیک و املاح کلسیم، فسفر، روی و ید نیاز دارند. اما در باره زنان باردار و خانم های شیرده، بالاترین نیازهای غذایی، در نظر گرفته شده و حتی در مواردی از مقدار مصرف مردان نیز به مراتب بیشتر است.در واقع در سنین بالا به علت تحرک کمتر، نیاز بدن به انرژی کاسته شده، ولی در مقابل نیاز به ویتامین ها، املاح و پروتئین افزایش می یابد. با مصرف جوانه های مختلف می توانید مقدار قابل توجهی از ویتامین های ب را به بدن برسانید. توجه به این موضوع که تامین ویتامین های ث و ای، بتاکاروتن و سلنیوم می تواند از اکسیداسیون چربی ها در بدن جلوگیری کند و نیز تأمین منیزیم می تواند فشار خون را کنترل نماید، به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه بیشتر پی خواهیم برد.

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

ویتامین B1 موجود در جوانه گندم موجب رفع خستگی مفرط، ضعف و بی حالی می شود.

بهتر است اگر می خواهید لاغر شوید، پودر جوانه ی گندم را همراه با ماست یا سالاد کاهو ۱۰ دقیقه قبل از صرف غذا میل کنید و اگر می خواهید چاق شوید آن را ۱۰ دقیقه بعد از صرف غذا بخورید.جوانه گندم بسیار پر خاصیت است و می توانید در سالادها زا آن استفاده نمایید.

جوانه گندم ماده ای پرخاصیت برای بدن

جوانه گندم ، خواص جوانه گندم , جوانه گندم طرز تهیه , جوانه گندم برای چاقی صورت

جوانه گندم همچنین در ریزش مو و حتی در ترمیم موهای آسیب دیده نقش مؤثری داشته و برای همین منظور توصیه می شود که هر روز ۲ قاشق غذاخوری گندم جوانه زده تازه را خوب جویده و فرو دهید و همچنین به صورت روزانه همراه با غذاها و نوشیدنی ها میل گردد.

ماسک جوانه گندم

ماش، عدس، گندم، جو و شنبلیله، دانه‌هایی هستند که بیش از همه برای تهیه جوانه مناسب هستند.طی جوانه زدن، نشاسته، پروتئین و چربی‌های موجود در دانه به واحدهای قابل هضم و جذب‌تری تبدیل می‌شوند .در این فرآیند میزان ویتامین، املاح معدنی و پروتئین دانه افزایش، اما کالری و کربوهیدرات‌هایش کاهش می‌یابد زیرا نشاسته موجود در گندم، برای تأمین املاح و ویتامین‌ها مصرف می‌شود.اگر چه نشاسته موجود در جوانه‌ها کمتر می‌شود اما نباید در مصرف آن زیاده روی کرد چون ارزش غذایی 4 قاشق غذاخوری جوانه گندم، معادل یک واحد نان است. به عبارت ساده‌تر، 100 گرم گندم، 500 کیلوکالری و 100 گرم جوانه گندم، 200 کیلوکالری انرژی دارد.ویتامین B موجود در جوانه گندم نیز نقش موثری در تعادل سیستم عصبی دارد و مصرف آن در کسانی که دچار اختلالات خواب (کم‌خوابی) یا احساس خستگی مفرط، ضعف و بی‌حالی را کاهش می‌دهد.

جوانه گندم در ماست

جوانه ی گندم به دلیل داشتن ویتامین‌های E، سلنیوم و منیزیم، رادیکال‌های آزاد را حذف می‌کند و به تقویت سیستم ایمنی و فعالیت‌های مغز کمک می‌کند. بهترین روش مصرف جوانه گندم به صورت تازه است نه پودر یا خشک‌شده آن.می‌توان جوانه‌ها را به انواع سالادها افزود و به میزان مناسب همراه غذا خورد یا به ماست اضافه کرد. به این ترتیب هم تنوع و هم ارزش غذایی سالاد افزایش می‌یابد.توصیه می‌شود جوانه گندم را در غذای بچه‌های زیر 2 سال هم بریزید اما به دلیل طعم خاص آن، بهتر است برای بچه‌های بین سنین 5-2 سال، آن را به ماست اضافه کنید. در صورتی که کودک بالای 5 سال است، حتماً جوانه‌ها را به سالاد بیفزایید.مصرف جوانه همراه با سالاد یا ساندویچ‌های خانگی، میان وعده‌ای مناسب برای تمام افراد به خصوص دانش‌آموزان است.

گفتنی است که میوه و سبزیجات و دانه ها و یا جوانه گندم و جوانه ماش برای درمان نقرس بسیار مفید است.

جالب است بدانید که تخمه‌ آفتاب‌گردان سرشار از فسفر، منگنز، روی، پتاسیم، منیزیم و آهن می باشد که در این مورد آخر می‌تواند با جوانه‌ گندم، جگر و یا زرده‌ی تخم مرغ وارد رقابت گردد.در واقع این تخمه های پرطرفدار همچنین سرشار از ویتامین B و ویتامین E می‌باشند.بدنیست بدانید که تخمه آفتاب‌گردان انرژی دهنده بسیار خوبی است. لازم به ذکر است که یک مشت تخمه‌ی آفتاب‌گردان 55 درصد تیامین یا همان ویتامین B1 مورد نیاز روزانه‌ی ما را تأمین می نماید . همچنین بدنیست بدانید که تخمه آفتاب‌گردان حاوی میزان قابل توجهی فولات (اسیدفولیک) و اسید پانتوتنیک یا ویتامین B5 و ویتامین‌های دیگر گروه B می‌باشد. این ویتامین‌ها موجب می‌شوند که بدن به خوبی بتواند از هیدرات‌های کربن (قندها) استفاده کند و پرانرژی باشد

طبق تحقیقات به عمل آمده مصرف روزانه و مرتب جوانه ی گندم به رفع کم خوابی و تقویت حافظه کمک می کند . جوانه گندم تازه را هر روز صبح ناشتا به صورت 1 قاشق غذاخوری خوب جویده و فرو دهید تا تاثیرات خود را نشان دهد

جوانه گندم

  • عظیم جزیده

بهترین زمان مصرف کندر در دوران بارداری , حاملگی , شیردهی

بهترین زمان مصرف کندر در دوران بارداری , حاملگی , شیردهی در سایت جسارت

کندر در دوران بارداری ,خوردن کندر در دوران بارداری,مصرف کندر در دوران بارداری,فواید کندر در دوران بارداری,خواص کندر در دوران بارداری,تاثیر کندر در دوران بارداری,مضرات کندر در دوران بارداری,استفاده کندر در دوران بارداری,جویدن کندر در دوران بارداری,کندر خوراکی در دوران بارداری,خوردن کندر در دوران بارداری,خوردن کندر در دوران بارداری,خوردن کندر در دوران حاملگی,خوردن کندر در دوران حاملگی,نحوه خوردن کندر در دوران بارداری,آیا خوردن کندر در دوران بارداری مفید است,طریقه خوردن کندر در دوران بارداری,فواید خوردن کندر در دوران بارداری,مصرف کندر در دوران بارداری,مصرف کندر در زمان بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به بهترین زمان مصرف کندر در دوران بارداری,حاملگی,شیردهی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

یک متخصص طب سنتی با اشاره به مفید بودن کندر گفت: مصرف کندر در زمان بارداری روی هوش جنین تاثیر خوبی دارد و سبب باهوش شدن نوزاد می شود، اما از هفت ماهگی جنین به بعد مصرف آن را باید قطع کرد.

کندر در دوران بارداری

متاسفانه بعضی از زنان باردار برای اینکه ضریب هوشی فرزند خود را افزایش دهند ماه ها اقدام به خوردن کندر می کنند که این باعث می شود فرزندشان دچار بیماری بیش فعالی شود. کندر را باید فقط  –در ماه سوم بارداری– و هر روز به اندازه ی- یک عدس– ( نه بیشتر ) مصرف کرد. در ضمن اگر در خانواده ی خود سابقه ی فرزند بیش فعال را دارید بهتر است به جای کندر مویز بخورید. اگر شما از ابتدای بارداری فولیک اسید مصرف کرده و میکنید دیگر نیازی به خوردن کندر نیست چرا که فولیک اسید همان عملکرد را روی جنین دارد و اگر فولیک اسید را به همراه کندر میل کنید احتمال اینکه فرزند شما لب شکری یا بیش فعال بشود بسیار زیاد است.

کندر در دوران بارداری , خوردن کندر در دوران بارداری , مصرف کندر در دوران بارداری , فواید کندر در دوران بارداری

این متخصص طب سنتی با اشاره به این که مصرف کندر پس از هفت ماهگی عوارضی به همراه دارد، اظهار داشت: مصرف بیش از حد کندر  در زمان بارداری، باعث بیش فعالی جنین پس از تولد می شود. به همین دلیل به مادران باردار توصیه می کنیم تنها به اندازه یک نخود و تا هفت ماهگی جنین از کندر استفاده کنند.

خوردن کندر در دوران بارداری

 این آدامس طبیعی حافظه را تقویت می کند!  کندر صمغ درخت خاردار با ارتفاع تقریبی 2 متر است که در نواحی نسبتا گرم زمین رشد می‌کند. بهترین نوع کندر، کندری است که خالص، تازه، نرم و ظاهرش سفید باشد، خیلی زود شکسته نشود و وقتی آن را می‌شکنیم داخلش یک حالت چسبنده و زرد و طلایی رنگ باشد.  با شکافی که در تنه درختچه کندر ایجاد می‌شود شیرابه سفیدرنگی که همان صمغ کندر است از آن خارج شده و این شیرابه در مجاورت هوا به تدریج سفت شده و به صورت کندر در بازار عرضه می‌شود. کندر دارای طعمی تلخ و معطر و کمی گس است.

کندر در دوران بارداری , خوردن کندر در دوران بارداری , مصرف کندر در دوران بارداری , فواید کندر در دوران بارداری

دریایی با بیان این که مصرف کندر حتی برای بزرگسالان هم مفید است، اظهار داشت: کندر خاصیت ضد بلغمی دارد و آب های جمع شده در مغز را جمع آوری می کند، بنابراین ضد فراموشی و ضد بیماری آلزایمر است.

مصرف کندر در دوران بارداری

خواص کندر اگر کندر را با آب سرد بخورید، اسهال را بند و استفراغ را قطع می‌کند و یکی از مهم‌ترین خواص بسیار مفید و جالب توجه آن، تقویت حافظه و مرتفع‌کننده فراموشی و ضعف حافظه است که به راستی تاثیر بسزایی دارد. جویدن کندر مانند آدامس لثه را محکم می‌کند و بوی دهان را می‌زداید و روایت شده برای قطع ادرار و بلغم می‌توانید از آن مصرف کنید. مصرف کندر بویژه در زنان باردار و تأثیر آن روی حافظه نوزاد از قدیم الایام مورد تأکید بوده است.  با توجه به تحقیقاتی که روی بیش از 100 نفر از مادرانی که قبل از زایمان به مدت طولانی (3 الی 4 ماه) از کندر استفاده کرده‌اند معلوم شد که مصرف بیش از حد آن موجب بیش‌فعالی کودکان آنها شده اما مادرانی که به مدت یک ماه یا کمتر از کندر استفاده کرده‌اند کودکانشان بیش‌فعال نشده و همچنین از هوش بالایی برخوردارند.

کندر در دوران بارداری , خوردن کندر در دوران بارداری , مصرف کندر در دوران بارداری , فواید کندر در دوران بارداری

دکتر محمد دریایی با بیان اینکه محققان کشور آلمان تحقیقات فراوانی روی دانه کندر انجام داده و به نتایج خوبی هم دست پیدا کرده اند، افزود: مادران باردار از چهار تا هفت ماهگی می توانند کندر را همراه با عسل مصرف کنند، اما پس از این مدت مصرف آن را باید قطع و به جای آن از خرما یا رطب استفاه کنند.  وی همچنین تاکید کرد: کندر حاوی مواد رادیو اکتیویته است و باعث جذب عوامل و یون های مثبتی می شود که در تقویت بدن بسیار موثر هستند. اکثر میوه ها و مرکباتی که مصرف می کنیم نیز خاصیت رادیو اکتیویته دارند

فواید کندر در دوران بارداری

 خوردن کندر تنها در ماه سوم بارداری بی‌خطر است اما در ماه‌های بعد برای جنین مضر است.  نحوه استفاده از کندر آن را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مربا خوری از آن‌را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید. می‌توانید آن را در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، البته در این حالت کندر کمی تلخ است.  از نظر حکمای طب سنتی کندر گرم و خشک است و از نظر خواص آن معتقدند که خشک‌کننده و قابض و بندآورنده خون است،گازها را تحلیل می‌برد و در تقویت حافظه بسیار موثر است، از خونریزی‌های خارجی و خونروی از سینه جلوگیری می‌کند و اگر با صمغ خورده شود برای رفع بدبویی بینی و تنگی نفس و سرفه مزمن رطوبتی موثر است. همچنین اگر با عسل خورده شود برای رفع فراموشی مفید است. اگر تا چند روز هر روز 3 گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.

کندر در دوران بارداری

  • عظیم جزیده